Vano

3 weeks 3 hours
Pan-European
20 visits
About me
Vano
Reserved

ACE: Vano
Juli 2018, uit het dagboek van Fabienne: Onze mama is een Siamees,... En wij zijn gewone zwartje katjes,...

Als er een Siameesje ter adoptie komt, dan zijn die binnen de kortste keren naar huis,... Deze keer hebben we een mama Siamees met 5 baby's, maar ze zijn zwart met blauwe oogjes,... Ook zij wensen ergens een warme mand en een toffe krabpaal te vinden,... In tegenstelling tot het alombekende bijgeloof dat zwarte poezen ongeluk brengen, ben ik van een totaal andere mening, zij brengen net geluk,... Zij zelf zijn het geluk, de vreugde en dankbaarheid van zo'n zwarte parel zijn geluksbrengers! Ze moeten noodgedwongen opgroeien in een garage, omdat we gewoonweg nergens anders plaats voor hen hebben,... Ze worden heel goed verzorgd maar het is geen ideale plek,... Hulp is altijd welkom,... Wie redt deze lieverds ?
Vano is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Vano is een European Shorthair: hij is ca. 15 cm hoog en weegt ca. 1 kg.

Vano verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15035

Het kan zijn dat er, op het moment dat u de ze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In Belgi� werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt � 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn ge�nt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ide�le organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Vano' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Kitten
Tomcat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated