Rolo pup kruising

1 week 5 days
Pan-European
46 visits
About me
Rolo
Reserved

ACE: Rolo
Toffee, Nougat, Tobleron, Rolo, Cadbury en Cachou zijn de pups van een Border Collie mama... Ze was uit de tuin van haar baasje ontsnapt en keerde weer naar huis met een 'cadeautje'... Een zoveelste ongelukje dat vermeden had kunnen worden, maar gelukkig konden we met haar baasje afspreken dat wij de pups zouden opnemen, op voorwaarde dat mama dezelfde dag gesteriliseerd zou worden. Zo gezegd, zo gedaan... Mama, die overigens goed verzorgd werd, keerde weer naar huis en haar pups bleven bij ons. Zes prachtige, ongecompliceerde pups, vrolijk en onschuldig, lief voor mekaar en voor ons... Het zijn echte schatjes, die niets minder verdienen dan een geweldige thuis!

https://youtu.be/EXrQNyVmKD0
Rolo is een mannetje van ca. 3 maanden oud.

Rolo is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 37 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

Rolo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15797

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

My looks
Dog
pup kruising
Male
Puppy
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
Not 100% house trained
Unknown travel by car
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated