Nuage

1 month 5 days
Pan-European
31 visits
About me
Nuage
Available for adoption

ACE: Nuage
Onyx, Yoster en Nuage werden alledrie van de dood gered nadat ze in een vuilbak werden gedumpt. Het zijn echt prachtige katten om te zien, hier worden ze de Romanos genoemd naar hun prachtige kleuren en motief. Ze hebben ronde uilenkopjes en zijn van karakter hele lieve poezen, drie gezellige katten die gewoon zijn binnen te leven en met mensen om te gaan, ze zijn zindelijk. Nuage is nog erg schuw, schrikt van onbekende geluiden, maar met wat geduld komt ze wel uit haar schulp. Als je haar rustig benadert, kan je haar ook zonder problemen aaien. Ze is een katje dat het beste zou gedijen in een rustige omgeving, zonder al te veel prikkels. Een ander katje in huis zou fijn zijn, maar is geen must, haar broertje Onyx bijvoorbeeld zoekt ook nog een goede thuis!
Nuage is een vrouwtje van ca. 2 jaar 7 maanden oud.

Nuage is een European Shorthair: zij is ca. 25 cm hoog en weegt ca. 4 kg.

Nuage verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 14514

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Nuage' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Young cat
Cat
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Perfect indoor cat
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated