Marr

1 week 6 days
Pan-European
34 visits
About me
Marr
Available for adoption

ACE: Marr
Maart 2019, dagboek van Fabienne : Marr (over)leefde in het overdekte publieke zwem bad,...

Marr was de super aanhankelijke, grote vriend van jan en alleman,... Een lieve poes die sinds een tijdje in het publieke zwembad leefde,... Daar kreeg ze van dierenliefhebbers knuffels en eten en kon ze niet genoeg kopjes geven,... Een oprechte, dankbare poes die je hart echt steelt vanaf het eerste moment,... Een van onze mensen die haar daar wekelijks zag, zag de verandering in het gedrag van de verantwoordelijke van het zwembad en haalde Marr daar zo snel mogelijk weg, voordat het dodenstation aangesproken kon worden. Net op tijd,... Ze mocht mee naar huis met de dame en kreeg daar tijdelijk onderdak,.. Ze kan daar echter niet blijven en zoekt nu een lief baasje waar ze mee kan kroelen en gezellig samen zijn! Marr is een echt schatje, een poes die alleen maar gelukkig wil zijn met haar baasje, niet veel vraagt, maar gewoon gelukkig wil zijn,...
Marr is een vrouwtje van ca. 1 jaar oud.

Marr is een European Shorthair: zij is ca. 30 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Marr verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15867

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het stand aard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u z elf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Marr' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Young cat
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated