Limonti Kruising

3 months 6 days
Limburg
256 visits
About me
Limonti
Reserved

Limonti – actief en lief – is een kant en klare huishond.

Ze kent alle do’s en don’ts van de Nederlandse omgang met honden.

Limonti is gezellig in huis, ligt graag en niet opdringerig tegen je aan op de bank. Houdt van knuffelen en masseren. Naast het rustige binnenleven is een actief buitenleven ook aan haar besteed. Ze speelt heel graag met de bal en met jou.

Limonti geniet enorm van haar dagelijkse wandeling van minimaal een uur en loopt dan keurig mee. Na een gewenningsperiode kan ze op rustige plaatsen zonder verkeer en zonder prullenbakken los. Ook zwemmen vindt ze heerlijk. Ze kent al verschillende commando’s. Ze is waakzaam. Bij de eerste kennismaking met nieuwe mensen is het raadzaam om haar even te vertellen dat het ‘goed volk’ is. Limonti is een hond die prima alleen geplaatst kan worden of als maatje van een reeds aanwezig reutje. Niet bij teefjes.

Limonti kan keurig wachten op het commando dat ze mag gaan eten. Vanwege haar wat gevoelige darmen eet ze brokken van Farmfood. Hier doet ze het goed op. Af en wat lekkers als beloning waardeert ze enorm.

Filmpjes: https://www.mymartin.eu/limonti/

Limonti verblijft in de omgeving Gouda bij een gastgezin en is op afspraak te bezoeken.

De adoptiebijdrage voor Limonti is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

My looks
Dog
Kruising
Male
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated