Layla Kruising

1 week 6 days
Limburg
64 visits
About me
Layla
Reserved

Layla wil liefde!

Layla, de ideale hond voor iemand die een makkelijk middelgroot gezellig hondje zoekt om vooral lekker mee te wandelen.

Layla werd samen met een ander hondje op straat gesmeten toen haar eigenaar dood in het appartement lag. Het andere hondje is verdwenen, Layla werd meegenomen door Evelina en in foster opgevangen. De ene dierenarts maakte een echo, vond dat haar binnenkant er fantastisch uitzag en schatte haar op 3 jaar, de volgende dierenarts keek naar haar uitgebluste blik en schatte haar op 7. Wij houden het maar op 5.

Layla wil eigenlijk maar een ding van de mens: liefde en aandacht. Het eerdere gebrek daaraan heeft ze gecompenseerd met wat teveel eten. Ach ja, wie niet hè? Ze heeft vanaf november 2017 in opvang gezeten en niemand die ook maar interesse had in deze black beauty. Ten onrechte, ze is lief, sociaal, vrolijk, speels met andere honden (een bal vindt ze vooralsnog een rare uitvinding), baasgericht, reageert onmiddellijk op een stemcorrectie, is aanhankelijk, niet snel onder de indruk van prikkels, blaft op eigen terrein wel een beetje mee met de andere honden maar is vriendelijk tegen onbekenden, (ja, ook onbekende mannen!), loopt netjes aan de lijn dwars door alle verkeer, kan met katten, paarden, honden, vindt de auto echt leuk en gaat uit zichzelf in de bench liggen. En zindelijk uiteraard. Wat wil je nou nog meer? OK, ze houdt wel van eten, moet lekker veel wandelen om haar weer in vorm te krijgen, en vooruit, ze heeft wel een klein stoutigheidje: zo sociaal als ze is tussen de paarden, gaat ze dan graag midden in de paardenvijgen liggen. Hum. Wat we nog niet weten is hoe ze met echt kleine kinderen is (tieners vindt ze prima) en hoe ze het zou doen zonder andere honden erbij. Zoals ze zich nu ontplooit verwachten we niet veel problemen.

Layla verblijft in de buurt van Maastricht.

Makkelijker kunnen wij het echt niet maken, wie maakt het voor Layla voorgoed leuker? Mail ons als jij dat bent, en schrijf iets over jezelf.   wereldbeesten@gmail.com

Vanzelfsprekend is Layla gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd en voorzien van een Russisch paspoort.

Layla is bewust als fosterhond in huis genomen met het doel een goed thuis voor haar te zoeken.

Filmpje: https://youtu.be/tDLI9aco72M

 

My looks
Dog
Kruising
Female
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated