Laya

1 month 2 weeks
Pan-European
23 visits
About me
Laya
Reserved

ACE: Laya
April 2019, uit het dagboek van Fabienne : Laya,... De man die haar mishandelde kwam er ook nu weer ongestraft van af,...

Laya is een hartelijke, vriendelijke, aanhankelijke kat die we op straat vonden,... Ze was duidelijk niet gewend van op straat te leven, het gevaar van de auto's en de straat omringde haar meer en meer, uur per uur,... Ze ging meer en meer in paniek reageren, wist totaal niet wat haar overkwam, en was bovendien ook nog eens hoogzwanger,...

De kolonie waarin ze haar waarschijnlijk gedumpt hadden, is een kolonie waar poes noch kater werd geholpen. Toen ze naar een man liep, omdat ze dacht dat elke mens lief was, kreeg ze een gigantische trap,... De man stampte het katje echt meters verder. Toen ze bij ons werd binnen gebracht, had ze een gebroken kaak, enorm veel pijn en was ze hoogzwanger,.. We gaven haar alles wat haar helpen kon, wat ze nodig had,... Ze werd per spoed geopereerd, en momenteel maakt ze het naar omstandigheden goed,... We merken dat ze een uitzonderlijk lief en zacht karakter heeft, ze is nu ook gewoon aan andere katten, die storen haar totaal niet,... Ze zit in het asiel in Algeciras waar ze dagelijks honderden honden hoort blaffen, dus die is ze nu ook stilaan gewoon,...

Wie geeft Laya de liefde die ze verdient,... ? En tussen haakjes,... de man die haar een trap gaf, liep gewoon ongestraft verder, want dat kan hier allemaal,... Gelukkig geloof ik in karma en in het feit dat als je op deze wereld geen goed mens bent, je daar op een dag de rekening voor krijgt,... Onze Laya,... We gaan voor je geluk zorgen, dat is onze belofte!!
Laya is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Laya is een CrossEuropean : zij is ca. 28 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Laya verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15958

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en ed ucatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Laya' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Adult cat
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated