Estrella Podenco

1 week 1 day
Pan-European
18 visits
About me
Estrella
Available for adoption

ACE: Estrella
Net zoals veel andere Podencootjes belandde Estrella helaas ook in een dodingstation, waar haar levensduur onverbiddelijk begon weg te tikken...
Wij brachten daar verandering in en nu verblijft zij bij ons in de refugio. Wanneer u haar hok binnengaat, neemt ze een afwachtende houding in als ze u nog niet goed kent, maar ze is wel heel nieuwsgierig en komt dan toch om knuffels vragen, dus dat komt zeker goed mits een beetje tijd en affectie.
In haar kooi is ze ongelukkig en altijd in beweging, Estrella is geen hondje om opgesloten te zitten want ze strekt graag haar pootjes.
Zij is sociaal met andere honden.
Wie toont deze mooie, jonge meid dat het leven zo veel mooier en avontuurlijker kan zijn en dat ook zij, zielsgelukkig mag zijn...?
Estrella is een vrouwtje van ca. 9 maanden oud.

Estrella is een grote hond (Podenco): zij is ca. 59 cm hoog en weegt ca. 22 kg.

Estrella verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15266

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

My looks
Dog
Podenco
Female
Young dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
Not 100% house trained
Unknown travel by car
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated