Cori

1 week 4 days
Pan-European
19 visits
About me
Cori
Available for adoption

ACE: Cori
Juli 2019, uit het dagboek van Fabienne :

Corina en Cori, het verhaal van een moeder en haar zoon,...

We willen vandaag Corina en Cori eens extra onder de aandacht brengen, mama en zoon,... Corina werd in een gecontroleerde kolonie achtergelaten, samen met haar zoontje,... Waarschijnlijk heeft een gezin haar daar afgezet, wetende dat wij dit zouden controleren,... De zoveelste poes die ze adopteren maar weer binnen de paar maanden zwanger raakt, omdat ze nooit gesteriliseerd werd, en dan,... De kittens werden weg gegeven, maar eentje bleef over,... En dan? We zetten ze toch gewoon af bij die kolonie,... En weg zijn we,... Van hun probleem verlost maar alweer een leven van een moeder en haar zoon op de helling,...

Je moet het toch maar doen,... Toen we Corina en haar zoontje gingen halen, hadden enkele toeristen haar in hun armen,... Ze liet zich graag knuffelen en kroelen, duidelijk dat ze ooit mensen en een gezin gekend heeft,... Ze is de rust zelve,... Nog niet eens een jaartje oud,... En Cori? Die neemt de rustige aard van zijn mama over en laat het allemaal over zich heen komen, zich van geen kwaad bewust,...
Cori is een mannetje van ca. 3 maanden oud.

Cori is een European Shorthair: hij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Cori verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 16289

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsst ations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

'Voor meer informatie over 'Cori' gelieve te mailen naar adopties.katten@ace-charity.org'

My looks
Cat
Kitten
Tomcat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated