Afina Kruising Herder

4 months 1 week
Limburg
200 visits
About me
Afina
Reserved

Afina, kwam in het asiel (voorjaar 2016) toen ze nog maar vier maanden oud was. Achter de tralies zonder mama, maar met drie zusjes, waarvan twee reeds geadopteerd. Afina en Taya bleven over, jaren lang hebben de zusjes een asielhok gedeeld.

Per 18 januari 2019 is Afina te België.

Prachtig chocolade/zwart gekleurde Afina, haar karakter is zachtaardig, aanhankelijk, nieuwsgierig, en heel sociaal met mens en dier (katten, honden en paarden). Gebouwd op snelheid, wendbaarheid, met haar lange poten en staart. De foster mama zegt: ze is net een “pup” op hoge poten.

Zindelijk in huis. Ze loopt keurig aan de lijn, zonder te trekken. Rustig in de auto, springt er zelf al in. Ze houdt van een actief leventje, veel wandelen en buiten zijn.

Met wandelen vindt ze het passeren van groepjes mensen nog erg spannend, gillende kinderen ervaart ze als onprettig. Vreemde honden loopt ze met een boogje omheen.

Afina kan een paar uurtjes alleen zijn (is nu met aanwezigheid van twee andere honden). Ze loopt vrij rond in huis. Slopen doet ze niet, maar verzameld o.a. schoenen, sokken en riemen in haar mandje. Ze heeft behoefte om te kunnen koesteren. Ze maakt het niet kapot.

Afina is een heel bescheiden hond, haar perfecte baas heeft (bij voorkeur) al minstens één stabiele (rustige) hond waar ze steun aan kan ontlenen. Haar zusje Taya komt begin maart naar NL. De twee zusjes samen adopteren behoort t.z.t. zeker tot de mogelijkheden!

Afina, ziet u zich zelf al lopen? Genieten van lekker buiten zijn met dit donkerbruin/zwarte dametje.

Haar nieuwe baasje is natuurlijk lief, rustig ,geduldig en zonder al te hoge verwachtingen. In een druk gezin zal Afina zich niet happy gaan voelen. Ze zoekt rust in haar leventje…. ze heeft moeite met drukte en lawaai.

Een afgesloten tuin, waar ze kan sprinten is zeker een pluspunt.

Binnen- en buitenshuis is ze niet altijd zeker van situaties. Haar nieuwe baasje snapt dat en geeft haar wat tijd, dan komt het helemaal goed. Vertrouwen winnen is heel belangrijk voor Afina!! Ze leert gelukkig heel snel.

www.mymartin.eu/afina/

https://youtu.be/jSokQ_tFruY

https://youtu.be/40AfCxj7ntk

https://youtu.be/ciYV5PsaoV4

https://youtu.be/las5ZF-BY3U

https://youtu.be/8x0-KzsDPz0

Afina is te bezoeken in Lanaken (B). U bent van harte welkom!

De adoptiebijdrage voor Afina is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

My looks
Dog
Kruising Herder
Female
Young dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated