Dartan Kruising

2 weeks 3 days
Belgium
5 visits
About me
Dartan
Available for adoption

Ook deze stoere hond vonden we dolend langs de weg, gedumpt door het gemeentelijke asiel. We konden hem gelukkig snel in veiligheid brengen, weg van die gevaarlijke weg ! Dartan, een middelgroot reutje van 2 jaar oud, is een actieve, jonge verschijning, die zijn energi echt wel kwijt moet kunnen. Hij kan enorm rennen, is best snugger en wil zeker graag werken voor zijn baasje in spe.

Deze energierijke sloeber zoekt een dito, standvastig baasje om hem te begeleiden en consequent op te voeden, want het is een sterke, speelse kerel. Hij is niet geschikt om bij kleine kindjes te plaatsen want daarvoor is hij te hevig en vol levenslust. Gezien het dominante karakter van Dartan heeft hij een baas nodig zonder andere honden, ofwel met een andere onderdanige hond.  Hij is een erg trouwe en slimme, leergierige hond die alles zal doen om zijn baasje te bekoren. Wie wordt zijn vriend voor het leven ?

Dartan op Youtube :

https://youtu.be/NnQGBV2YUas

Reu- Gecastreerd

Kruising

60 cm

2 jaar oud

adoptiebijdrage : 365 euro (inclusief chip- en eigenaarsregistratie)

Land van herkomst : Turkije

Dartan is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Voor meer informatie over Dartan ?

informatie@sosstraathonden.com

www.sosstraathonden.com

My looks
Dog
Kruising
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated