Duck Mechelse herder

3 weeks 6 days
East Flanders
87 visits
About me
Duck
Available for adoption

Dag allemaal ik ben Duck, een knappe Mechelse herder reu geboren op 29/09/15. In de fleur van mijn leven. Ik ben een leergierige, slimme Mechelaar. Ik ben dol op wandelen en heerlijk rondrennen en heb energie voor 10. 
Ik heb geen ervaring met andere huisdieren. Misschien kan een aangepaste introductie wel zorgen dat ik vriendjes met hen wordt, maar het zal wel wat tijd vragen. Jonge kinderen kunnen voor mij wat te onvoorspelbaar zijn en hun tomeloze energie kan ervoor zorgen dat ik onrustig word. 
Ik zoek een toffe nieuwe thuis met een grote tuin waar ik veel ruimte heb om rond te rennen terwijl jij aan het werken bent. Een sportief baasje die mij de nodige ontspanning kan bieden tijdens de vele wandelingen die we samen zullen maken en me ook mentaal zal uitdagen met leuke oefeningen en spelletjes. Mijn baasje is best ook heel geduldig en consequent als hij met mij bezig is. Heb je wat kennis over het omgaan met en opvoeden van een Mechelaar, dan heb je een streepje voor. Als de klik er is, dan word ik de trouwste vriend die je je maar kan voorstellen, ik zal naar je opkijken en alles voor je willen doen! Zo zijn wij Mechelaars nu eenmaal.
Zin om me beter te leren kennen, kom dan eens langs in het asiel!

Vragen en afspraken enkel telefonisch op 09 253 29 93.

Belangrijke info! 
Liefde op het eerste gezicht! 
Op de website of facebookpagina zie je een hond waarbij je direct een goed gevoel hebt. Je hebt alles goed overwogen en wil deze hond adopteren. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis kan bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Belletje! 

Neem contact op met het asiel: 09/253 29 93 en maak een afspraak. Een voorlopige optie (maximaal voor 24 uur) op een hond of afspraak voor een bezoek worden enkel telefonisch gegeven. 

Neem je tijd! 

Kom langs op het asiel en maak kennis met de hond. Neem daarvoor de tijd en maak een wandeling. Een hond adopteer je niet in 10 minuten. Zijn er nog twijfels na de wandeling, kom dan gerust nog eens terug op een ander moment voor nog een wandeling. 

Vrienden voor het leven! 

Heb je zelf een hond, breng die dan mee zodat we de beide honden kunnen laten kennismaken. Doe eerst met beide honden een lange wandeling (neem dus een extra persoon mee), zo is de meeste energie al kwijtgespeeld en hebben ze tijdens het wandelen elkaars geur al kunnen opsnuiven. Daarna kan je op de speelweide beide honden aan elkaar introduceren. 

Adoptietijd! 

Ben je helemaal overtuigd, dan kan je beslissen om de hond te adopteren. Wij zorgen ervoor dat de honden voor adoptie door een dierenarts zijn onderzocht en al hun vaccinaties (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabiës) hebben gehad en gechipt zijn. Je krijgt ook het (Europees) paspoort van de hond mee. Sterilisatie of castratie gebeurt nog niet standaard maar kan wel op vraag gebeuren voor je de hond definitief mee naar huis neemt. Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Kosten adoptie 

Bij het adopteren van een hond vragen we een onkostenvergoeding. Die vergoeding hangt af van een aantal factoren (leeftijd, grootte van de hond). De tarieven vind je op de website van het asiel:https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ Je kan dit bedrag enkel cash betalen (wij beschikken niet over bancontact). 

Onze contactgegevens: 

• Adres: Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 
• E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. 
• Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) 
• Website: https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ 

Openingsuren: 

Maandag tot zaterdag van 10u00 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: • Facebookpagina: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10156568447172280&type=3 
• Vitus-pagina: https://vitus-adoptie.be/organisaties/dierenbescherming-meetjesland/5625...
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenasielen/dierenbescherming-meetjesland 
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/ 
• Adopteer.be: https://www.adopteer.be/organisaties/dierenbescherming-meetjesland

Hopelijk tot snel!

My looks
Dog
Mechelse herder
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated