SMOKEY EN MILO

1 week 5 days
Antwerp
32 visits
About me
SMOKEY EN MILO
Adopted

SMOKEY EN MILO

Smokey en Milo zijn twee gecastreerde katers. Het zijn halfbroertjes respectievelijk geboren op 23/05/2009 en 03/03/2009. Beiden zijn het Britse kortharen die gans hun leven gewend zijn geweest om binnen te leven. Ze hadden een veranda ter beschikking waar ze graag in lagen. We zijn ervan overtuigd dat een terras hen wel héél goed zou doen!

Qua karakter zijn het grote, zachtaardige lieverds. Milo is wat terughoudender naar vreemde mensen toe terwijl Smokey de koptrekker is. Smokey is erg bezorgd om zijn 2 maand oudere broer. Ze zijn werkelijk onafscheidelijk dus spreekt het voor zich dat we hen na tien jaar samen lief en leed te delen niet uiteen gaan trekken.

Honden zijn ze niet gewend geweest maar ze hebben er hier totaal geen problemen mee. Het lijken hen wel vreemde wezentjes maar zolang ze hen gerust laten, is er geen paniek.

Voor eventuele kennismaking stuur een mail naar info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

My looks
Cat
Senior cat
Tomcat
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Perfect indoor cat
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated