TRIO ATAXIEPOESJES

1 week 5 days
Antwerp
44 visits
About me
TRIO ATAXIEPOESJES
Available for adoption

TRIO ATAXIEPOESJES

Deze twee zusjes en één broertje: Steffie, Stina en Sterre zijn vanuit het nestje gezegend met Cerebellaire ataxie. Geen cadeau voor deze lieverds hoewel ze niet beter weten. Ze hebben ermee leren leven en zijn zich nu volop aan het trainen in het controleren van hun soms onberekenbare bewegingen. Vooral Steffie valt wel eens om zonder dat het eigenlijk de bedoeling is.

Cerebellaire ataxie doet geen pijn aan het dier, heeft totaal geen invloed op hun gezondheid of wat dan ook. Het kan gezien worden als een zenuwtic bij mensen. Sommige mensen vinden het zielig maar niets is minder waar! Reeds verschillende ataxiepoesjes werden inmiddels geadopteerd bij Het dierenthuisje en al die adoptanten zijn heel blij met hun vrolijke schatten.  Steeds krijgen we ook de positieve berichten dat ze veel verbetering maken bij het opgroeien en hoe meer uitdaging ze hebben in hun omgeving, hoe meer dat het geval is want dan kunnen ze zich beter oefenen en ontwikkelen.

Qua karakter: alle drie enorme lieverds!

Weer zo’n onbegonnen opdracht natuurlijk: hoe plaats je nu zo’n drie schatten die zodanig aan mekaar gehecht zijn!?  Samen? Stel je voor dat dit trio samen oud mag worden… hoe prachtig zou dat zijn maar is het realistisch? We kunnen het maar een kans geven, niet?  Ook hier telt weer dat wanneer ze niet samen blijven, de derde sowieso zal geplaatst moeten worden met/bij een andere sociale poes.

Voor eventuele kennismaking stuur een mail naar info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

My looks
Cat
Young cat
Cat
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated