TRIO: ARTHUR , FRANCOIS EN MOANA

1 week 5 days
Antwerp
37 visits
About me
TRIO: ARTHUR , FRANCOIS EN MOANA
Available for adoption

TRIO: FRANCOIS, ARTHUR EN MOANA

Arthur, Francois en Moana zijn 2 broertjes en 1 zusje, respectievelijk gecastreerd/gesteriliseerd en geboren ca 01/07/2018. Samen zijn ze opgegroeid in een kleine omgeving waardoor ze enorm op mekaar gesteld zijn. We beseffen dat het geen makkelijke opdracht is om hen alle drie samen te plaatsen maar we kunnen het voor hun welzijn toch maar proberen. Als we zien hoe vaak ze in mekaar verstrengeld slapen, met zijn drietjes spelen enz… is de gedachte dat één van hen alleen verder zal moeten gaan hartverscheurend.

Qua karakters vullen ze mekaar ook mooi aan: Moana is zelfzeker en komt graag aandacht geven en vragen. De twee broertjes zijn voorzichtig. Francois ontdooit eens hij geaaid wordt maar Arthur is angstiger. Nochtans was hij dat niet waar hij opgroeide dus we vermoeden dat hij gewoon onder de indruk is van de veranderingen. Dat maakt het ook erg belangrijk dat ze snel een huiselijke omgeving krijgen waar ze overspoeld zullen worden met aandacht en liefde.

Zullen ze een thuis met z’n drietjes vinden? We duimen! Mocht dat toch niet lukken dan zal de “afvaller” alleszins toch in een gezin moeten terecht komen waar soortelijk gezelschap is. Ze zijn immers veel te sociaal om alleen door het leven te gaan.

Voor eventuele kennismaking stuur een mail naar info@hetdierenthuisje.be met wat uitleg over uw thuissituatie. Vermeld aub tevens uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

My looks
Cat
Young cat
Tomcat
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated