Bo (kruising) Jack Russel

2 months 5 days
East Flanders
233 visits
About me
Bo
Adopted

Ik ben Bo, een lieve speelse (kruising) Jack Russel reu geboren op 11/5/2018. 
Ik ben nog jong en kan nog heel veel leren zoals sociaal leren omgaan met katten en andere honden, want daar heb ik geen ervaring mee.
Ik zoek een nieuwe thuis met een warme mand. Iemand die veel tijd voor me heeft en net als mij houdt van een leuke wandeling en speelmomentjes. 
Zoek jij een klein gezelschapsvriendje? Kom dan zeker eens langs.

Neem bij interesse zeker telefonisch contact met ons op: 09/253 29 93. 

Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren. 

Waar kan je me vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Contact: 
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. 

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand. 

Website: https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ 

Interesse in een van onze honden? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93 

Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen). 

Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond. 

Inbegrepen: Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies). 

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. 

Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: • Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/ • Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7 • Pets.be:http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland • Instagram:https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/ 

Tot binnenkort

My looks
Dog
(kruising) Jack Russel
Male
Young dog
Small dog (5-9kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Unknown about being alone
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated