Zorro Chowsky

2 months 1 week
East Flanders
226 visits
About me
Zorro
Adopted

Hallo, ik ben Zorro, een jonge Chowsky, geboren op 5/11/18. Ik ben een knap reutje, sociaal naar soortgenoten en katten. Ik ben ook een kindervriend.
Ik ben nog jong en moet nog veel leren. Ik geniet van gezelschap, samen wandelen en spelen. Wie mij in huis haalt zal een grote portie geduld moeten hebben want ik ben nog niet 100% zindelijk en moet ook nog leren om alleen thuis te blijven. Ik zoek dan ook een baasje die echt tijd in me wil investeren. We kunnen ook samen naar de puppyklas gaan. 
Zoek jij een jonge hond? Ben je bereid om me consequent en positief op te voeden en wil je hier de nodige tijd insteken? Kom dan zeker eens langs in het asiel.

Neem bij interesse zeker telefonisch contact met ons op: 09/253 29 93. 

Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren. 

Waar kan je me vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Contact: 
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. 

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand. 

Website: https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ 

Interesse in een van onze honden? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93 

Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen). 

Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond. 

Inbegrepen: Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies). 

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. 

Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: • Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/ • Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7 • Pets.be:http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland • Instagram:https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/ 

Tot binnenkort

My looks
Dog
Chowsky
Male
Young dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
Not 100% house trained
Travel by car is ok
Won't really like being alone
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated