Tito kruising stafford

2 months 2 weeks
East Flanders
200 visits
About me
Tito
Adopted

Ik ben Tito, een kruising stafford reu geboren op 11 augustus 2014. Zoals je zal zien heb ik een pootje minder (achteraan). Dat zorgt helemaal niet voor problemen, ik geniet van wandelen en speelmomenten. Tijdens het wandelen hindert het helemaal niet dat ik een pootje mis, ik ben zelfs heel actief en helemaal geen dutske. Tijdens het wandelen reageer ik niet negatief of agressief op andere honden en katten. Met kinderen had ik geen ervaring, maar de vrijwillige wandelaars van het asiel merkten al op dat ik rustig ben naar kinderen toe. Een juiste introductie is zeker aangewezen. Heb je een groot hart om mij een 2de kans te geven, kom me dan zeker eens bezoeken. 

Neem bij interesse zeker telefonisch contact met ons op: 09/253 29 93. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren. 

Waar kan je me vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Contact: E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand. 

Website: https://asieldierenbeschermingmeetjesland.weebly.com/ 

Interesse in een van onze honden? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93 

Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond. 

Inbegrepen: Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies). 

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. 

Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: 
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/ 
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7 
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland • Instagram:https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/ 

Tot binnenkort

My looks
Dog
kruising stafford
Male
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Unknown about being alone
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated