Kibo Kruising

1 month 4 days
Belgium
12 visits
About me
Kibo
Available for adoption

“Well, hello World!’ moet deze vierkoppige boysband-met-1-zusje gedacht hebben! Mama Marina vond hen op haar vaste voederronde, piepjong en in hun ukkie achtergelaten in het wild. Ze lijken verdacht veel op een vorig nestje dat op dezelfde locatie gevonden is, dus is het waarschijnlijk een volgende generatie van dezelfde wilde/verwilderde moeder.

Hoewel ze vroeg werden gevonden en ondergebracht in de opvang, mag je ervan uitgaan dat ze via mama-hond de nodige schuchterheid en achterdocht genetisch of met de papfles hebben meegekregen. De socialisatie van deze honden verloopt ook heel anders dan in België/Nederland. Nieuwkomers moeten verplicht een 5-tal weken in quarantaine en deze pups zien buiten mama Marina enkel de dierenarts en hun vluchtbegeleider. Heel veel ervaring met verschillende mensen is er dus niet.

Deze knappe kerels worden enkel geplaatst bij ervaren hondeneigenaars, het liefst met een stabiele hond. Een adoptant moet er rekening mee houden dat ook zindelijkheid en leibandlopen werkpunten zullen zijn. Een eigen hond heeft hier voor de nieuweling natuurlijk het voordeel dat hij als voorbeeld kan dienen om te kopiëren. Geen hondjes voor beginners dus, maar de return is oh-zo-groot. Met stabiele leiding, rust en volharding worden dit maatjes voor het leven.

Kibo op Youtube :

https://youtu.be/trQocMjCPUE

https://youtu.be/BK5grjQl7eY

https://youtu.be/u-0bzIx4BVo

Reu- Gecastreerd

Kruising

Nog in de groei

Ca 7 maanden oud

adoptie bijdrage : 365 euro (Inclusief chip- en eigenaarsregistratie)

Land van herkomst : Turkije

 

Kibo is in orde met : hondsdolheid en cocktail vaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip , titerbepaling en paspoortje. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Voor meer informatie over Kibo ?

informatie@sosstraathonden.com

www.sosstraathonden.com

My looks
Dog
Kruising
Male
Young dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated