Palua Podenco

1 week 4 hours
Pan-European
22 visits
About me
Palua
Reserved

ACE: Palua
Update Palua, 23-10-2018 :

Enkele vrijwilligers namen deze lieverd even mee uit al de drukte en het lawaai in het volle asiel en ze heeft er zo enorm van genoten... Ze liep heel keurig en flink mee aan de lijn, vertoonde totaal geen vluchtgedrag en ook geen dominantie-houding tegenover de andere honden. Integendeel, want gevoelige Palua laat zich ondersneeuwen door sterkeren.
Palua houdt helemaal niet van de drukte rondom haar in het asiel, voelt zich er ècht niet gelukkig en is ook magertjes, dus hopelijk valt er eindelijk iemand voor haar prachtig snoetje èn karakter...u misschien... ?

Originele tekst :

Palua is een schat van een hond die haar ras werkelijk alle eer aan doet. Zij is sociaal met andere honden en geweldig met mensen, maar kan niet zo goed om met kindjes. Verder is zij een rustige, zachtaardige Podenco-lady met een hoge aaibaarheidsfactor en een fluwelen karaktertje.
Palua is makkelijk in omgang en èèn en al vriendschap...
Wat een geluk dat wij dit toppertje konden redden uit dat eng dodinstation, want zij verdient echt een zalige toekomst.
Aan wie mag zij haar gouden hartje schenken...?

https://www.youtube.com/watch?v=dCM0QhrbZFA

https://www.youtube.com/watch?v=rIfzHgJRtsY

https://www.youtube.com/watch?v=36ppFl5rnoc

https://www.youtube.com/watch?v=BC50-I-IYTY

Palua is een vrouwtje van ca. 6 jaar oud.

Palua is een grote hond (Podenco): zij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 17 kg.

Palua verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 14083

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

My looks
Dog
Podenco
Female
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Unknown about being alone
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated