Gin Mechelaar

3 months 2 weeks
East Flanders
315 visits
About me
Gin
Adopted

Ik ben Gin, een Mechelaar-teefje geboren op 9 september 2017. Zoals de echte kenners weten, heb ik een consequente opvoeding nodig, anders durf ik wel eens de baas spelen. Helaas is dat wat gebeurde in mijn vorige gezin. Mijn baasjes waren bang van mijn sterke karakter. Ik ben dus geen hond om zomaar ergens te plaatsen. Omgaan met andere huisdieren is niets voor mij. Ik speel graag met een voetbal, maar lossen is mijn sterkste kant niet. Ik ben bang van snelle handbewegingen (waarschijnlijk door mijn verleden). Ik speur heel graag en heel goed. Beste is om me zacht maar zelfzeker te behandelen. Wanneer ik me dominant opstel kan je als mens nog gemakkelijk corrigeren door je stem te gebruiken (niet roepen, gewoon heel duidelijk zijn). Om mijn halsband aan te doen laat je me best eerst komen en zitten. Anders blijft ik rondjes lopen (waarschijnlijk ook door mijn verleden). Ik zoek een stabiele, consequente baas met ervaring die mij een degelijke opvoeding kan geven. Ben jij een liefhebber van Mechelaars, die vooral veel tijd in mijn opvoeding kan steken, neem dan contact op met het asiel.

Bij interesse, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen: 09/253 29 93. 

Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren. 

Waar kan je me vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. Contact: 

E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden. 

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand. 

Interesse in een van onze honden? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93 

Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen). 

Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen: Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

My looks
Dog
Mechelaar
Female
Young dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Unknown about being alone
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated