Lady Mechelse Herder

2 months 4 weeks
East Flanders
266 visits
About me
Lady
Adopted

Woef! Ik ben een Lady, Mechelse Herder van 10 jaar, maar ik heb nog de mentaliteit en fysieke kracht soms van een pup. Ik ga zeer graag wandelen, in het begin toen ik in het asiel was dat is nu zo'n 10 maand geleden was ik wat aan de zwaardere kant en dan ook meteen buiten adem. Doordat ik meer ben beginnen wandelen en ik op de losloopweide kon spelen, want dat is mijn lang leven ben ik al enkele kilootjes lichter. Ik apporteer zeer graag, balletjes zijn mijn favoriet. Met andere honden en ook poezen kan ik niet overweg, graag ergens een gezinnetje zonder andere dieren. Ik kan het wel goed vinden met kinderen. Ik ken enkele basis commando's zoals zit, af en aan de voet. Mijn vaste wandelaars zijn echt verzot op mij en willen dan ook dat ik in het perfecte mandje terecht kom op mijn oude dag. Heb je interesse in mij kom dan gerust eens langs op het asiel. Wil je specifieke uitleg over mij, mijn vaste wandelmaatjes staan je graag bij met raad en daad. Er zijn groepswandelingen op donderdagavond en op zondagmorgen. Tijdens de groepswandelingen wandel ik altijd apart, lekker gezellig met mijn wandelvriend voor mij alleen.

Kan jij deze dame een nieuw mandje geven? Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden?
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België)

Openingsuren:
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact:
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden?
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen?
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen?
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie?
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen:
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling?
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra:
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland

Tot binnenkort

My looks
Dog
Mechelse Herder
Female
Senior dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated