Roberto Galgo

4 months 2 days
Belgium
99 visits
About me
Roberto
Available for adoption

Roberto ter adoptie in België.
Galgo, reu, geboren in januari 2016, groot formaat.
Roberto heeft een heel slecht verleden achter de rug. Hij heeft in het begin dan ook tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Maar eens je zijn vertrouwen hebt, wordt hij graag geknuffeld en speelt hij graag.
Gezien zijn verleden dient hij buitenhuis dubbel aangelijnd te zijn met een goed tuigje. Verder wandelt hij mooi mee aan de lijn en kan genieten van lange wandelingen. Roberto is al zindelijk. Hij kan al even alleen thuis blijven en heeft graag een bench waar hij zich in kan terug trekken als het te druk wordt. Hij doet het super met andere honden, katten en kinderen.
Een droom kereltje die enkel wat tijd en begrip nodig heeft. Hij verdient het zo om nu eindelijk het geluk te mogen proeven. Je zal er een onwaarschijnlijk trouwe en erkentelijke hond voor in de plaats krijgen.
We plaatsen hem enkel waar er reeds een andere hond aanwezig is en bij mensen met wat ervaring. Ook een goede afgesloten tuin is een must voor hem. Roberto verblijft momenteel bij een opvanggezin in België en je kan hem dus ontmoeten.
Alle info omtrent adoptie: http\:www.sanantonbelgium.com/ of mail naar Idsspain@outlook.com

My looks
Dog
Galgo
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Unknown travel by car
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated