Bronko canis vulgaris

4 months 2 weeks
East Flanders
185 visits
About me
Bronko
Adopted

Ik ben Bronko en binnenkort word ik 1 jaar (27/12/2017). Ik ben een canis vulgaris reutje. Ik zoek een nieuw huisje waar ik hopelijk mijn eerste verjaardag kan vieren. Ik heb geen ervaring met andere honden of katten, maar in het asiel merkten ze al op dat ik zeker niet agressief ben naar de andere asielhonden. Heb je al een hond thuis, zorg dan zeker voor een aangepaste en juiste introductie. Ik ben ook geen kinderen gewend. Laat je kinderen me op een rustige manier benaderen zodat we beiden aan elkaar kunnen wennen. Ik ben groot en nog jong en speels, met kleine kinderen zal je dus voor een gepaste kennismaking moeten zorgen.
Net als elke jonge hond hou ik van speelmomenten en lange wandelingen. Ook samen naar de hondenschool gaan zie ik zeker zitten. Maakt het voor jou niet uit dat ik niet van een welbepaald ras ben? Zoek je een enthousiast, jong hondenvriendje? Kom me zeker eens bezoeken in het asiel en neem me eens mee voor kennismakingswandeling. Wie weet klikt het wel.
Bij interesse, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen: 09/253 29 93. 
Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden? 
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 

Openingsuren: 
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Contact: 
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden? 
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen? 
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen). 

Langskomen? 
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? 
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen: 
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies). 

Betaling? 
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. 

Extra: 
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: 
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7 
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
canis vulgaris
Male
Puppy
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Not wormed
Not heart worm treated