Xana kruising akita

7 months 2 weeks
East Flanders
282 visits
About me
Xana
Adopted

Woef, ik ben Xana een kruising akitateefje van een jaar oud (24/4/17). Ik ben helemaal onder de indruk van mijn nieuwe slaapplaats in het asiel. Ik heb dus nog wat tijd nodig om te ontspannen en heb nood aan wat vertrouwen en geduld. Wanneer je mij voor het eerst ziet ben ik nog heel onzeker en bang, je zet uw best op uw hurk of klein maken zo voel ik mij meer op gemak. Eens ik jou beter heb leren kennen zal ik openbloeien waarbij ik graag likjes geef, eens opspring en graag wordt geaaid. Bij mijn vorige thuis leefde ik samen met 3 andere honden. Dat zal dus zeker geen probleem zijn. Katten ken ik nog niet. Ook omgaan met kleine kinderen ben ik niet gewend. Met een juiste introductie en rustige benadering komt dit vast in orde. Ik heb nog geen commando's geleerd, met mij naar de hondenschool gaan kan een optie zijn. Spelen met een balletje op de speelweide ken ik nog niet, maar als er iemand loopt op de weide zal ik wel achter hen rennen.

Ik zoek een warm mandje waar ik wat tijd krijg om mijn plaatsje te vinden en lieve mensen die me met wat geduld laten wennen. Eenmaal ik je zal vertrouwen kunnen we hele dikke vrienden worden. Ik ben een echte lieverd die graag een wandeling maakt en bij de mensen is.
Tot gauw! Likjes van Xana.

Bij interesse, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen: 09/253 29 93. 
Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden? 
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) 

Openingsuren: 
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. 

Contact: 
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden? 
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen? 
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen). 

Langskomen? 
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. 

Adoptie? 
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen: 
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies). 

Betaling? 
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. 

Extra: 
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00. 

Onze andere honden kan je vinden op onze: 
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7 
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
kruising akita
Female
Young dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Not vaccinated
Microchipped
Not desexed
Not wormed
Not heart worm treated