Cura

1 week 4 days
East Flanders
44 visits
About me
Cura
Available for adoption

Naam: Cura

Geboortedatum: in 2017 (schatting)

Geslacht: V

Vrij: Onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2x

Kan omgaan met kinderen: Nee

Kan omgaan met honden: Nee

Kan omgaan met katten: Nee

 

Deze kat verblijft in Gentbrugge

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze eventueel wel naar buiten kan, vereiste is wel een veilige omgeving.

 

Wordt enkel alleen geplaatst.

 

Karakter en achtergrond van de kat:

Cura is een prachtige jongedame met een hoop zelfvertrouwen. Ze weet perfect wat ze zelf wil en wat ze nodig heeft. Ze laat het dan ook heel goed merken wanneer ze aandacht wil hebben en wanneer ze graag met rust gelaten wil worden. Al miauwend komt ze kopjes geven langs je benen en ze vindt het dan nog wel eens fijn om wat aaitjes over haar hoofdje te krijgen, maar zodra ze absoluut niet gestoord wil worden zal ze dat duidelijk laten merken. Op het moment dat je haar dan toch wilt strelen of iets te dicht bij haar in de buurt komt, zal ze met haar pootje uithalen en een mooie herinnering op je lichaam achterlaten. Dit is dan ook de reden waarom dat ze niet met kinderen geplaatst kan worden.

Ze zoekt een warm huisje waar er goed voor haar wordt gezorgd en waar ze zich op haar gemak zal voelen. Aangezien ze zelf een tijdje met haar kittens op straat heeft gewoond, kan het even duren voordat ze het ‘normale huiskattenleventje’ weer onder de knie heeft. Om dit zo rustig en vlotjes mogelijk te laten verlopen, zou ze enkel maar geplaatst willen worden in een huisje zonder andere hondjes of katjes.

Buiten dat ze af en toe eens gestreeld wil worden, vindt ze het ook leuk om eens lekker los te gaan en te spelen met een dekentje. Hier hoeft ze helemaal niet bij geholpen te worden. Ze is een hele zelfstandige dame die dat heel goed zelf kan.

Cura mag eventueel in een veilige omgeving naar buiten, zodat ze haar energie kwijt kan en zich wat sneller op haar gemak zal voelen.

We vragen voor Cura om een huisje waar al enige ervaring met katjes aanwezig is of dat het geen probleem is om te leren om met haar om te gaan.

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Cura is getest op aids en leucose en testte negatief.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven

werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Maureen op het nummer 0493 63 72 36, tijdens werkdagen tussen 18 en 21 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.

www.katzoektthuis.be

 

My looks
Cat
Adult cat
Cat
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated