Snow Kruising Siberische Husky/ Border Collie

7 months 3 weeks
East Flanders
300 visits
About me
Snow
Adopted

Mijn naam is Snow, ik ben een kruising Siberische Husky/ Border Collie, geboren op 26 juni 2012. Samen met Ice werd ik opgehaald bij mijn vorig baasje wegens medische redenen. Ik kan het dus goed vinden met soortgenootjes. Het liefst van al wil ik spelen met hen. Ook kan ik omgaan met katten, die eveneens bij ons vorige eigenaar aanwezig waren. Het sociaal contact met kinderen is nog af te wachten hoe ik op hen zal reageren, een aangepast introductie is aan te raden. Op de speelweide loop ik veel heen en weer, dat is beetje karakter van een Border dat naar boven komt bij mij. Ik ben graag bezig. Geef mij voldoende tijd om kennis te maken met jou.

Ben je op zoek naar een actieve hond met een Border karakter, dan zit je bij ons op het juiste adres. Kom gerust eens langs om met mij kennis te maken. Hopelijk tot snel, likje van Snow.

Wil je me een kans geven, kom me dan bezoeken in het asiel.

Waar kan je me vinden?
Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België)

Openingsuren:
maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00.

Contact:
E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.
Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand.

Interesse in een van onze honden?
Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93

Een optie op de hond nemen?
Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen?
Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent.

Adoptie?
Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond.

Inbegrepen:
Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling?
Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen.

Extra:
Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:
• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/
• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7
• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland
• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
Kruising Siberische Husky/ Border Collie
Female
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Dog friendly
Cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated