Lemon Kruising Labrador Retriever

6 months 3 weeks
East Flanders
252 visits
About me
Lemon
Adopted

Woef! Ik ben Lemon een mannelijke Labrador retriever kruising geboren op 28/10/2016. Een paar maanden geleden werd ik geadopteerd. Helaas kunnen die mensen niet meer voor mij zorgen. Ik ben dus voor de tweede keer op zoek naar een warm mandje. De eerste keer dat ik in het asiel belandde, vertelden ze dat ik het erg moeilijk had met 'alleen zijn' en door de eenzaamheid wel eens plasjes in huis deed. Blijkbaar is hier in mijn laatste gezin aan gewerkt want van het 'niet alleen kunnen zijn' en 'plasongelukjes' is volgens hen, geen sprake meer. Al kan het natuurlijk wel dat ik zo onder de indruk ben van weer in het asiel te belanden, dat ik wat meer tijd zal nodig hebben om weer vertrouwen te krijgen.

Ik ben een lieve hond met een eigen karakter. Zo heb ik een iemand nodig die mij duidelijk aangeeft wat wel en niet mag. Met honden kan ik het goed vinden, al ben ik een beetje kieskeurig. Soms kan ik mij ook wat dominant opstellen ten opzichte van andere honden. Katten zijn voor mij nog onbekend terrein. Kinderen zijn geen enkel probleem voor mij. Eventueel hondenschool kan een optie zijn, aangezien ik nog veel kan leren. Ik zoek een baasje met een forever mandje die veel tijd heeft om met mij te spelen, wandelen en stoeien. Die geduldig is en me op mijn eigen tempo laat wennen aan een nieuw huisje. Ik beloof jouw trouwe, lieve, speelse, vrolijke hondenvriendje te worden. Kom je me eens opzoeken in het asiel? Pootje van Lemon

Bij interesse, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien je enkel een hok in de tuin of bench thuis bieden dan hoeft u ons niet te contacteren.

Waar kan je me vinden? Dierenbescherming Meetjesland - Wildestraat 34 te 9940 Doornzele (regio Gent) (België) Openingsuren: maandag tot zaterdag van 10u30 -17u00 en op zon- & feestdagen van 10u00 -12u00. Contact: E-mail: DierenbeschermingMeetjesland@skynet.be. Hou er rekening mee dat de mails niet direct beantwoord worden aangezien ze max. 1 x per dag of om de 2 dagen bekeken worden. Thuis beschikken wij ook niet altijd over alle info van de honden.

Telefoon: 09/253 29 93 (vanuit NL: 0032-9 253 29 93) Telefonisch kan men al uw vragen beantwoorden en heeft men de fiches van de hond direct bij de hand. Interesse in een van onze honden? Dan verwachten wij u graag na telefonische afspraak voor een kennismaking en bijbehorende wandeling. Neem daarvoor aub ruim de tijd voor want een hond adopteer je niet op 10 min. Neem snel contact met ons op per telefoon: 09/253 29 93 Een optie op de hond nemen? Een optie wordt enkel telefonisch gegeven en is normaal gezien voor 24u tenzij anders overeengekomen met de verantwoordelijke (vb. voor Nederlandse adoptanten of mensen die van ver komen).

Langskomen? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Indien je komt voor een specifieke hond, breng ons telefonisch op de hoogte van uw komst, dan reserveren we de hond tot u er bent. Adoptie? Na kennismaking en wandeling met de hond beslist u ter plaatse zonder enige verplichting of het al dan niet klikt en u tot adoptie overgaat. Heeft u al een hond, dan raden wij u aan deze mee te brengen naar het asiel om kennis te maken met de asielhond. Inbegrepen: Bij adoptie heeft de hond een chip, een Europees paspoort en de nodige vaccinaties gekregen (normale wettelijk verplichte cocktail : hondenziekte/ hepatitis/ parvo/ kennelhoest en een extra vaccinatie voor rabies).

Betaling? Betaling met Bankcontact (of pinnen) kan helaas nog niet in het asiel. Gelieve de adoptieprijs cash te betalen. Extra: Als extra service kan adoptie ook op zondag en op feestdagen, maar dan enkel in de voormiddag van 10u00-12u00.

Onze andere honden kan je vinden op onze:

• Facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/87484182279/

• Vitus-pagina: https://www.vitus-adoptie.be/users/562516331f66466a059f19c7

• Pagina op de Nederlandse site:www.dierenasiels.com

• Pets.be: http://www.pets.be/dierenas.../dierenbescherming-meetjesland

• Instagram: https://www.instagram.com/dierenbeschermingmeetjesland/

Tot binnenkort

My looks
Dog
Kruising Labrador Retriever
Male
Adult dog
Medium dog (10-20kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Dog friendly
Unknown with cats
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated