Frida

3 months 1 week
East Flanders
27 visits
About me
Frida
Adopted

Naam: Frida

 

Geboortedatum: geschat 1/1/2016

 

Geslacht: V

 

Vrij: onmiddellijk

 

Gecastreerd: ja

 

Gechipt en geregistreerd: ja

 

Gevaccineerd: 1x

 

Kan omgaan met kinderen: ja, als ze het gewoon zijn om met dieren om te gaan.

 

Kan omgaan met honden: niet gekend

 

Kan omgaan met katten: neen

 

Deze kat verblijft in Denderleeuw

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze op termijn naar buiten kan.

 

Deze katten wordt enkel alleen geplaatst.

 

Karakter en achtergrond van de kat:

 

Frida kwam samen met haar 4 kittens in opvang. Hoewel ze heel goed voor haar kittens zorgde, werd het na een tijdje duidelijk dat ze op zoek is naar een plaatsje waar ze alle aandacht voor zichzelf heeft. Frida is namelijk super aanhankelijk, en deelt de aandacht niet graag. Als er een andere kat of kitten in de buurt is, zal ze al snel alle aandacht actief voor zichzelf gaan opeisen. Ze is dus echt de perfecte gezelschapspoes. Ze is ook heel rustig, al kan je haar af en toe wel nog eens verleiden met de laser of een balletje.

 

Anderzijds hebben we wel de indruk dat ze op zoek is naar een thuis waar ze af en toe de pootjes buiten mag strekken. Dit moet absoluut niet groot zijn, en mag ook in een afgesloten binnentuintje zijn.

 

Frida heeft een licht misvormd pootje. Het grootste deel van de tijd lijkt ze hier geen last van te hebben, maar op sommige momenten lijkt ze er een beetje op te manken. We vermoeden dat ze ooit vast heeft gezeten in een klem of dergerlijk. Spijtig genoeg valt hier niets meer aan te doen, maar katten kunnen hier gelukkig goed mee overweg.

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Frida is getest op aids en leucose en testte negatief.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

 

Adoptieprocedure:

 

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472/ 44.02.21 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

www.katzoektthuis.be

 

My looks
Cat
Adult cat
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Not cat friendly
Living with your family
Perfect indoor cat
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated