Floki

1 year 1 month
East Flanders
1075 visits
About me
Floki
Available for adoption

Naam: Floki
Geboortedatum: geschat  01.04.2014
Geslacht: M
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: neen

Deze kat verblijft in Gentbrugge

Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij vooral binnenshuis mag leven, maar op termijn ook buiten kan (een catproof tuin geniet voorkeur)

Floki kan absoluut niet overweg met andere katten en kan enkel geplaatst worden in een thuis waar hij heer en meester is.

Karakter en achtergrond van de kat:

Floki werd al door verschillende mensen opgemerkt, rondzwervend in de straten van Gentbrugge. Waarschijnlijk had hij geen echte thuis, maar was hij zo overal een beetje kat aan huis, hij werd dan ook bestempeld als een wegloper, vermoedelijk omdat hij nog niet echt een plaats gevonden heeft waar hij zich ECHT thuis kan voelen.

Hij is heel stressgevoelig, dus factoren die hem niet liggen zorgen ervoor dat hij zich niet zal kunnen aanpassen.

Het is een echte avonturier die graag op verkenning gaat, dus de eerste maanden zal goed opgelet moeten worden dat hij niet ontsnapt. Daarna zou hij wel graag de mogelijkheid hebben om buiten te kunnen gaan ravotten, maar dan wel in een zo veilig mogelijke omgeving.

M.a.w. het is een echt karaktertje, maar wel eentje die graag geniet van aandacht en streeltjes, enkel zal hij pas openbloeien in de juiste omgeving, een waar hij zich echt thuis kan voelen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Floki werd getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Lien op het nummer 0477/767496 tijdens werkdagen tussen 17 en 21 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt te vermelden indien er niet wordt opgenomen. Op sms'en wordt niet gereageerd.

My looks
Cat
Adult cat
Tomcat
Social attitude
Unknown with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Not cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated