Disney Amerikaanse bulldog x amerikaanse stafford

1 year 7 months
Belgium
638 visits
About me
Disney
Available for adoption

Hoi lieve mensen! Mag ik mij misschien ook even voorstellen op deze koude dag? Het is zo koud buiten dat ik nu mijn kans ga wagen, iedereen zit nu toch lekker warm binnen he?!
Mijn naam is Disney, ik ben een teefje van 3 jaar, ik ben een kruising Amerikaanse bulldog en stafford. Mijn verleden is helaas niet zo sprookjesachtig als mijn naam.
De mensen waar ik nu woon hebben mij van marktplaats gehaald waar ik als een stuk vuil te koop op stond. Helaas kan ik niet goed met haar hond omgaan dus zoeken ze via adopt een nieuw huisje voor mij waar ik de rest van mijn leven mag blijven.
Ik heb al heel veel meegemaakt, ik ben op halfjarige leeftijd mama geworden tijdens mijn eerste loopsheid, ik ben hierdoor wel wat onzeker. Toen ik bij die nieuwe mensen kwam kende ik niets, ik kon niet buiten aan de riem lopen en dat kan ik ondertussen al wel! Flink he!
Ik leer ontzettend snel, ook moet ik jou even leren kennen voor ik je vertrouw maar dat is wel normaal met mijn verleden denk ik toch?
Ik kan eventjes wat brommen maar als je mij dan negeert dan kom ik wel knuffelen hoor, het is snel goed voor mij.
Ik ga nog een paar dingen moeten leren maar samen komen we er echt wel, ik ben zindelijk en kan al wel eventjes alleen blijven, dat doe ik liever niet maar als het moet dan snap ik dat echt wel.
Ik word dus niet bij andere dieren geplaatst, kindjes zou moeten lukken vanaf een jaar of 12 ongeveer, als ze niet verwachten dat ik meteen de grootste knuffelkont ga zijn die er is, ik heb niet graag dat je aan mij gaat hangen of trekken maar rustig knuffelen vind ik echt wel fijn.
Wil jij mij leren dat mensen echt wel te vertrouwen zijn en mij niet weer willen verplaatsen dan zou ik heel graag bij jou komen wonen, ik kijk er naar uit!
Kusje Disney

My looks
Dog
Amerikaanse bulldog x amerikaanse stafford
Female
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Not desexed
Wormed
Not heart worm treated