Snow Amerikaanse stafford

1 year 7 months
747 visits
About me
Snow
Available for adoption

Hello everyone! Mijn naam is Snow! Ik weet het, de winter en de sneeuw is voorbij maar ik ben even mooi in het groene gras want dan val ik extra goed op!

Ik word in april 2 jaar dus ik ben nog piepjong en ik moet nog veel leren. Mijn brein staat nog ingesteld op puppy maar dan in een groter lijfje. Ik wil wel heel graag leren en doe alles voor lekkere snoepjes! Ik ben al wel bench getraind maar het zou leuk zijn als ik daar niet teveel meer moet inzitten. Zoals je ziet is mijn staart een stukje korter als gewoonlijk, dat is omdat als ik mij verveelde vaak achter mijn staart joeg en die nogal toetakelde dus hebben ze beslist om er een stukje af te nemen. Maar hey Dan ben ik extra uniek!

Ik ben ontzettend lief en kom heel graag knuffelen. Aan de lijn durf ik wel trekken dus rustig wandelen zal aangeleerd moeten worden met veel koekjes. Ik heb sowieso een opvoeding nodig met een zachte hand, ik doe heel graag denkspelletjes en ben heel graag creatief bezig met mijn baasjes. Andere dieren zijn niet zo mijn ding, ik wil er lieve niet mee samenleven. Kleine mensjes lukt vanaf 10 jaar want ik kan nogal onstuimig zijn zoals de meeste van mijn rasgenootjes.

Denk je dat ik goed in jou gezinnetje zou passen en zou je me graag ontmoeten? Stuur de meisjes dan snel jou sollicitatie door want zij regelen het verder voor mij! Dikke knuffel van mij.

My looks
Dog
Amerikaanse stafford
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
High energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated