Rocky Stafford

1 year 8 months
655 visits
About me
Rocky
Available for adoption

Helloooo,kennen jullie mij nog? Ja kijk maar goed, ik ben het: "Rocky", een maand geleden lag ik nog in de garage omdat ik stonk en ging ik ingeslapen worden. Maar dat is allemaal achter de rug, ik ben nu goed verzorgd geweest door 2 lieve meiden, Stephanie en Rebecca.
Ik ben nu bijna klaar om geadopteerd te worden via Adopt a Staff.

Ja ik ben 8,5 jaar, Maar de DA heeft gezegd dat ik helemaal gezond ben en dat het niet wil zeggen dat omdat mijn jasje een probleempje heeft dat ik ook van binnen ziek ben.
Tja die allergie, ik moet nog even wachten op mijn resultaten en dan weten jullie perfect waar je rekening mee moet houden, verder gaan de 2 meiden je wel zeggen hoe je mij moet verzorgen.

Ik ga ook graag wandelen en op de Stafford wandeling heb ik zelfs een 5 à 6km met andere Staffords gewandeld, de meeste negeerde ik. Ik heb even naast een andere gewandeld en dan ben ik wel bruut, sommige honden hebben dat niet graag en durven dan wel te happen. Nu het liefste zou ik graag een thuis vinden waar ik de aandacht niet moet delen en waar ik met mijn baasje kan knuffelen in de zetel. Oooh ja ik ben zindelijk, trek niet aan de lijn en laat mij goed verzorgen.

Dus denk je dat je mij een goede thuis kan bezorgen? Of wil je meer info? Stuur dan vlug een PB naar de meiden van Adopt a staff of een mailtje.

My looks
Dog
Stafford
Male
Senior dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
Normal energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated