Snoopy Stafford/pitbull

1 year 9 months
774 visits
About me
Snoopy
Available for adoption

Ola! Mijn naam is Snoopy, ik ben prachtig, niet? Waarom ik bij adopt a staff ben terecht gekomen? Nou het zit zo: Ik kwam niet zo goed meer overeen met de andere hond in huis en ik moest vertrekken. Ik zit nu al een tijd in opvang en ik wil nu echt wel graag een nieuw baasje die wel heel graag voor mij wil zorgen en verantwoordelijk met mij wil omgaan want dat heb ik wel nodig!

Ik kan niet omgaan met andere dieren. Het is aan te leren om mij andere honden op straat te leren negeren, ik ben mee gegaan naar een evenement met de dames van adopt en daar deed ik het uitstekend! Met hele kleine kindjes wordt ik ook niet geplaatst. Ik luister heel goed naar commando's van kindjes boven de 8 jaar maar ze moeten mij ook respecteren en consequent zijn. Zit, pootje, lig dat kan ik allemaal maar ik wil nog zoveel commando's leren!

Ik ben 4 jaar dus ik kan echt nog veel bijleren! Ik knuffel ontzettend graag! Mijn staart, heb ik niet zo graag dat ze daar aankomen dus daar moet rekening mee gehouden worden. Voor de rest ben ik een zalige knuffelhond! Ohja wil je graag gaan sporten met mij? Ik haalde bij de Terriƫrrace een ontzettend goede tijd dus bring it on! Hopelijk tot snel!

My looks
Dog
Stafford/pitbull
Male
Adult dog
Large dog (21-50kg)
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Not dog friendly
Not cat friendly
Living with your family
High energy level
House trained
Travel by car is ok
Can be alone for a few hours
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated