Franca

1 year 10 months
Flemish Brabant
31 visits
About me
Franca
Adopted

Naam: Franca
Geboortedatum: 2016
Geslacht: Kattin
Vrij: vanaf 08/07/2017
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Adoptieprijs: 125 euro
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Dit katje verblijft in de gemeente: Keerbergen 
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze binnen/buiten moet kunnen: moet buiten kunnen
Karakter van deze kat:
Mijn naam is Franca. Samen met mijn zus Fanélie en haar twee kapoenen Felipe en Fries, werd ik in de opvang binnen gebracht. Ik had het haar onlangs nog zo gezegd. “Fanélie, meid, met die kater ga je nog problemen krijgen. Die laat je zo zitten als hij een ander leert kennen.” Maar neen, ze moest en zou met hem op stap gaan. En zie nu wat er van komt. Niet dat haar twee kinderen niet mooi zijn, ze zijn prachtig. Maar hij is er inderdaad met een ander vandoor en wij zijn met heel ons huishouden op straat gezet. Twee katten tot daar aan toe, maar vier was te veel. Hadden ze ons maar moeten steriliseren. Pas op, ik neem het ons Fanélie niet kwalijk he. Ze heeft haar hart gevolgd.
Ikzelf kan ook nogal enthousiast zijn. Als ik aandacht krijg, laat ik me helemaal gaan. Kopjes geven, langs je benen strijken…En ja, ik kreeg ook veel aandacht van de katers. Ze vonden mijn speciale pelsje zo mooi. Charmeurs. Ik zou wel graag terug een baasje hebben, iemand die van me houdt en me liefde geeft. Ik heb zoveel om terug te geven. Ik moet nog eventjes langs de dierenarts zodat ik zelf geen kindjes meer kan krijgen en dan ben ik er helemaal klaar voor! 
Willen jullie me alvast komen bezoeken en beter leren kennen? Neem dan contact op via info@hpho.be. Ik wacht op jullie en kijk uit naar een bezoekje. Bekijk alvast onze adoptievoorwaarden hier: http://www.helga-poezenhuis-opvang.be/?q=content%2Fadoptievoorwaarden

My looks
Cat
Young cat
Cat
Social attitude
OK with kids (-10yrs)
OK with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Cat friendly
Living with your family
Indoor cat, but must be able to go outside
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated