Lily

1 year 11 months
Flemish Brabant
31 visits
About me
Lily
Adopted

Naam: Lily (externe adoptie)
Geboortedatum: 26/10/2007
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: ja
Adoptieprijs: te bespreken met eigenaar, max 70 euro
Kan omgaan met kinderen: nee
Kan omgaan met honden: nee
Kan omgaan met katten: nee
Deze kat verblijft in de gemeente: Mechelen
Karakter en achtergrond van de katjes:

Hobbes en Lily moeten noodgedwongen op zoek naar een nieuwe thuis wegens erg langdurige renovatiewerken aan hun huis. Lily is een erg stressgevoelig katje en de eigenaars zijn bang dat ze erg getraumatiseerd zal geraken als ze gedurende de werken in een klein deel van het huis moet verblijven. Lily zal in haar nieuwe thuis vermoedelijk ook enige tijd nodig hebben om te wennen. Eens ze gesetteld is, heb je er een ontzettend lieve huisgenoot bij. Ze komt je echt roepen om mee met haar in de zetel te liggen en kan dan enorm genieten. Ze ligt liefst tegen je buik te soezen op de momenten dat ze je geen likjes aan het geven is. Lily is het liefst bij haar mensen en veilig in huis. Ze heeft de mogelijkheid om buiten te gaan maar is liefst binnen. 
Lily leefde samen met Hobbes maar Hobbes is te dominant wat Lily stress bezorgt. Het is daarom beter dat de katjes niet samen geplaatst worden. Lily zal het beste aarden in een rustige thuis, een appartement bijvoorbeeld, waar geen jonge kinderen leven of andere huisdieren. In zo’n thuis zal zij een geweldig lieve en aanhankelijke huisgenoot zijn.
Wie wilt er dit ouder dametje een gouden mandje geven? Aarzel niet om ons een mailtje te sturen als je haar wilt bezoeken of meer info wenst. Mailen kan naar info@hpho.be

My looks
Cat
Adult cat
Cat
Social attitude
Not OK with kids (-10yrs)
Unknown with kids (+10yrs)
Unknown with dogs
Not cat friendly
Living with your family
Perfect indoor cat
Medical ID
Vaccinated
Microchipped
Desexed
Wormed
Not heart worm treated